Vi tar hand om din trädgård

Trädgård

Att slarva med att klippa gräsmattan regelbundet kan skada mer än vad man tror. För att undvika att ogräs sprider sig i sin trädgård är det bra att inte vänta för länge mellan gångerna du klipper din gräsmatta. Även träden och buskarna i din trädgård behöver tillsyn för att ha förutsättningar att växa och må bra i. Att beskära buskar och träd i din trädgård är viktigt av olika anledningar. Det hjälper dig inte bara att ha kontroll över växtens storlek, det underhåller även växtens hälsa. 

Att äga en trädgård innebär ett ansvar, även en mindre trädgård kan för många medföra en onödig stress. Låt oss hjälpa dig med trädgårds-sysslorna. Unik Malmö Allservice tar hand om din trädgård vare sig det gäller att klippa gräsmattan eller trimma buskarna, privat eller företag – Oavsett vad för trädgårds-behov du har hjälper vi dig på Unik Malmö Allservice dig gärna.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår integritetspolicy. Läs integritetspolicyn här.