Våra byggtjänster

Byggfirma

Behöver du hjälp med att bygga något hemma? Kanske en ny altan eller varför inte ett garage. Det kan finnas många gånger du kan behöva anlita ett byggföretag, vi är nystartade och hjälper gärna till.

Bygger både stort och smått

Visst hade det varit skönt med en inglasad altan? Där dina vänner och du kan sitta uppe om kvällarna, på sommaren kanske ni har grillat. Och på vinterna har ni gjort riktigt ombonat mysigt och sitter där och dricker glögg. Det är för många en dröm. Vi hjälper gärna till att förverkliga din dröm, hur stor eller liten den än är. Vi tar stolthet i att vara ett billigt byggföretag som kan hjälpa alla våra kunder få byggt vad än de drömmer om. Vi hjälper gärna till med att ta ner eller sätta upp väggar. Kanske har familjen fått tillökning och ni behöver ett till rum, då är vår byggservice rätt för dig. När vi hjälper dig så finns vi alltid tillgängliga för frågor, vi vill att kommunikationen mellan dig och oss ska vara tydligt så det inte blir några missförstånd och för att du ska känna dig trygg med oss.

Ett erfaret byggföretag

Vi är ett nystartat företag som gör diverse olika tjänster, bland annat inom bygg. Med en lång erfarenhet i ryggen så har vi ett flertal olika specialinriktningar och kan hjälpa dig med flera olika saker. Byggbranschen är bara en av våra specialiteter. Så när du behöver en billig byggfirma så ska du inte tveka att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig både med små och stora projekt. Vi jobbar alltid för att du som kund ska bli hundra procent nöjd med det vi bygger och vi svarar gärna på frågor som dyker upp under projektets gång. Vi är enkla att jobba med och vill alltid bli klara så snabbt som möjligt, både för din och vår skull.

Renoveringsfirma

Är det dags att bygga om där hemma? Kanske är det dags för ett nytt kök eller unna sig lyxen av ett nytt badrum? Oavsett vad du behöver så är Unik Malmö Allservice renoveringsfirman för dig.

Nytt kök, ny matglädje

Att ha det nyrenoverat hemma är verkligen en lyx. Särskilt om du verkligen har bott in dig och börjar känna dig lite trött på ditt nuvarande boende. Då kan en renovering få det att kännas helt nytt. Att renovera köket skapar ett nytt hjärta i ditt hem. Tänk på hur mycket tid du egentligen spenderar i köket. Här lagar du mat till nära och kära, du fixar frukost, diskar och äter. Skillnaden på att stå i sitt gamla kök och ditt nya som precis har blivit renoverat och gjort precis som du vill ha det går knappt att beskriva, det måste upplevas. Det kommer bli en glädje att laga mat i ditt nya kök. Vi vet precis vad som behövs göras när du vill renovera köket, vi är en renoveringsfirma med lång erfarenhet.

358135981_286870093885346_3255617350822705830_n

Ett nytt badrum

Gamla badrum har inga fördelar mot nya badrum. De är svårare att hålla rena, har de plastmatta kan de ofta lukta lite konstigt och det är risk att det finns dolda fel. Att renovera badrummet är ofta en stor utgift men det kommer betala sig i längden. Det höjer värdet på din bostad, ger ett fräschare intryck när du har besökare och du kommer trivas betydligt bättre i badrummet. När det är helt nyrenoverat är det nästan som ett helt nytt rum, med nytt kakel och golv. Kanske en ny lyxig dusch och varför inte lite golvvärme? Det är en otrolig lyx. Vi har många års erfarenhet av våtrumsrenovering och kan alla lagar och regler som måste följas när man jobbar med våtrum. Hör av dig idag med dina drömmar om ett nytt badrum.

Måleri

Är det dags att måla om fasaden? eller är du sugen på att förnya hemma? Oavsett vad för typ av måleri som ska utföras kan det vara skönt att ta hjälp av en expert. När du anlitar Unik Malmö Allservice för ert måleriprojekt kan du räkna med att du anlitar firma med lång erfarenhet inom måleri. Oavsett om du behöver hjälp som privatperson eller som företagare, med ett litet eller stort projekt, så har vi tjänster inom måleri som passar er.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår integritetspolicy. Läs integritetspolicyn här.