Om Unik Allservice AB

Vi hjälper till med mycket

Unik Malmö Allservice är ett nystartat företag med expertis av flera olika branscher.  Våra duktiga snickare kan hjälpa till med allt från små snickerier till stora renoveringar. Vårt mål är att vara en firma som fler kan använda sig av. Vi är därför stolta att kunna erbjuda våra billiga tjänster till alla som behöver oss.   

Så nästan oavsett vad du behöver hjälp med så finns vi på Unik Malmö Allservice här för att hjälpa dig. Från köksrenovering till måleri, från Lund till Ystad! Hör av dig till oss, vi hjälper gärna till. 

Servicelöfte

Unik Malmö Allservice är det vårt företagsnamn antyder. En unik helhetsleverantör av olika typer av servicetjänster. Vi kan hjälpa dig med allt det praktiska i ditt hem eller i din verksamhet. Se till att din vardag blir så problemfri som möjligt och att allt runtomkring får anpassa sig efter dina behov istället för tvärtom. Vi är ett ungt företag men med lång erfarenhet. När du anlitar oss ska du som kund alltid kunna känna dig säker på att det du beställt blir gjort enligt avtal och i tid. Det är vårt servicelöfte till dig.

Kommunikation

När du anlitar en stor firma och behöver förändra något kommer du snabbt inse att det ställer till med en hel del problem i form av omförhandlingar av avtal och liknande. Vi på Unik Malmö Allservice vet att saker kan hända längs vägen och ser inte kontrakt eller projekt som skrivna i sten. Behöver du lägga till eller dra bort något så ser vi till att fixa det utan krångel. Vi tror på kommunikation som den bästa vägen framåt och tillsammans med dig ser vi till att hitta en riktigt bra och framtidssäkrad lösning utifrån det du behöver både just nu och senare.

Ledord

Våra ledord är enkelhet och trygghet. Med Unik Malmö Allservice behöver du bara en kontakt för att fixa det mesta. Både i fråga om underhåll samt nybyggnationer, tillbyggnationer och renovering eller planlösningsförändringar. När dina förutsättningar förändras är det väldigt skönt att ha tillgång till någon som kan se till att omgivningen anpassar sig. Ett nytt barn? Vi fixar ett nytt rum. Tröttnat på öppen planlösning? Vi kan slå upp väggar och se till att alla får ett eget kontor.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår integritetspolicy. Läs integritetspolicyn här.