Våra byggtjänster i Skåne

Heltäckande byggtjänster

Behöver ni bygga ut, om eller till? Vi erbjuder heltäckande byggtjänster i Skåne där vi kan ordna det mesta åt er. När ni kontrakterar oss får ni en helhetsentreprenör som ser till att ert projekt går från idé till verklighet på nolltid. Vi kan ta på oss de flesta typer av uppdrag. Både små och stora, på privatmarknaden och åt företag. Ni kommer ha väldigt svårt att hitta en mer prisvärd och effektiv samarbetspartner än oss.

Nybyggnation

Är det dags att bygga villa, fritidshus eller kanske en friggebod? Vi kan ta hand om hela projektet från ritning till slutbesiktning. Vi jobbar tillsammans fram en budget och en tidsplan utifrån era förutsättningar innan vi sätter igång.

Med våra byggtjänster i Skåne får ni trygghet och kontroll samtidigt som vi tar hand om allt det praktiska i projektet. Allt från att sköta ekonomin till att upphandla och styra kompetenta underentreprenörer.

Tillbyggnad

En om- eller tillbyggnad kan göras på många olika sätt. Det kan röra sig om en utbyggnad av ett befintligt hus eller en interiör förändring av planlösningen. Ofta utgår det från ett förändrat behov, som till exempel ett nytt barn som behöver eget rum. Vi har den erfarenhet som krävs för att kunna både planera och utföra den här typen av uppdrag.

Vi jobbar både inom- och utomhus beroende på hur ert hus ser ut och vad det är ni vill ha. Utöver att jobba med själva huset kan vi också ställa upp i det fall ni vill ha en tillbyggnad i form av en uteplats eller altan. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har en idé ni vill ha realiserad.

Badrumsrenovering

Ytterligare en typ av byggtjänster vi tillhandahåller är badrumsrenovering. Att jobba i badrum eller andra våtutrymmen kräver specialistkompetens och certifieringar så här är det extra viktigt att ni tar hjälp av proffs. Alla typer av installationer i våtrum behöver hanteras av utbildad personal för att era försäkringar ska gälla. Ett felaktigt utfört arbete innebär dessutom stora risker. Både i form av brandrisk, men också för att risken att ni ska råka ut för mögel eller liknande ökar om inte fuktspärrarna hanterats på rätt sätt.

Vi kan stötta er med allt inom badrum. Från kakel och klinkers till att installera badkar och andra vitvaror såsom tvättmaskiner och liknande. När du anlitar oss på Unik Malmö Allservice för din badrumsrenovering kan du lita på att vi kommer göra ett jobb ni blir 100 % nöjda med.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår integritetspolicy. Läs integritetspolicyn här.